Aktuální informace o dění v oblasti ekologické/environmentální výchovy v Pardubickém kraji a nejen tam.
Informační server provozuje Ekocentrum PALETA.

Stezky ČSOP v okolí České Třebové

7. 10. 2019

Podpořeno městem Česká Třebová, obcí Rybník a z grantu Pardubického kraje v rámci programu Vzdělávání, výchova a osvěta v oblasti životního prostředí pro rok 2019.

ZO ČSOP Podorlicko je provozovatelem 2 naučných stezek v okolí České Třebové. Je to „Stezka ČSOP“ u Semanína a u obce Rybník smyslově naučná stezka „Údolím Skuhrovského potoka“. Provoz stezek vyžaduje stálou údržbu a opravy. Na obou stezkách byly prováděny nátěry a výměna střešní krytiny informačních tabulí. Kompletně musely být vyměněny dvě informační tabule a jeden rozcestník. Kompletně bylo renovováno knajpoviště v Semaníně.

V roce 2019 připravilo ZO ČSOP na stezkách akce pro veřejnost. V dubnu to bylo „Hledání jara na stezce“. Akce byly podpořeny městem Česká Třebová, obcí Rybník a z grantu Pardubického kraje v rámci programu Vzdělávání, výchova a osvěta v oblasti životního prostředí pro rok 2019.

V neděli 13. 10. 2019  se koná akce „Rodina na stezce“, která začíná ve 13:00 v obci Rybník u tenisových kurtů. Zveme vás na vycházku podzimní krajinou. 

Sdílej:
Poslat e-mailem
Přílohy