https://www.high-endrolex.com/13

Zahrádkářská výstava ve Svinčanech 2020 | Informační server ekologické výchovy Pardubického kraje

Aktuální informace o dění v oblasti ekologické/environmentální výchovy v Pardubickém kraji a nejen tam.
Informační server provozuje Ekocentrum PALETA.

Zahrádkářská výstava ve Svinčanech 2020

11. 9. 2020

Ve Svinčanech se 19. a 20. září uskuteční zahrádkářská výstava květin, ovoce a zeleniny. K vidění budou výpěstky ovoce a zeleniny ze zahrádek v okolí Svinčan. Uvidíte výstavu květin jiřin a starých odrůd ovoce. Bude zde výstava výpěstků okolních firem a hrozny révy vinné z Kunětické hory.

Čeká Vás zde bohatý doprovodný program. V sobotu se můžete těšit na tanec s živým hadem Shanelah. V 11 a 13:30 hod. vystoupí mažoretky RONDO. Pohádku pro děti Vám zahrají zahrádkáři ze Svinčan. Těšit se můžete třeba na kouzelnický workshop a čarování s kouzelnicemi Wendy a Eliškou. K poslechu bude hrát Cimbálová muzika a proběhne ochutnávka vín z Moravy.

V neděli vystoupí mažoretky Meibelin, tentokrát ze SVINČAN, dále proběhnou zábavné akce pro děti a malování na nafukovací balónky. Na závěr jsou připraveny zábavné aktivity se psem, včetně ukázky dogdancingu.

Děti se mohou ještě těšit na dílničky, skákací hrad, malování na obličej nebo naučnou stezku - odměna jistá. Dospělí pak mohou ochutnat nejrůznější odrůdy jablek, které zde budou k prodeji. 

Dále se v obci bude ve stejný termín konat Chovatelská výstava, která se bude konat v areálu vedle obecního úřadu.

Vstupné pro děti je zdarma.

Těšit se na Vás budou místní zahrádkáři, chovatelé a dobrovolní hasiči.

www.zahradkari.cz/zo/svincany

Sdílej:
Poslat e-mailem

https://www.high-endrolex.com/13